A beépített szövegszerkesztő új verziója

Az utóbbi hónapokban a sorozatban jönnek ki a böngészőprogramok új verziói. Csakúgy röpködnek a verziószámok. A Firefox és a Google Chrome esetében határozottan megfigyelhető a verziószámháború. Nem mondhatnánk, hogy sok az újítás, a Firefox határozottan rosszabb lett a Chrome pedig még mindig nem kompatibilis a legtöbb szabvánnyal. Persze csicsa az van.

Ez minket, a rendszert annyiban érinti, hogy figyelnünk kell, a mi rendszerünk kompatibilis marad-e az új böngészőkkel. Nos nem mindig, ezért most a Cikkek és Oldalak szerkesztését végző beépített szövegszerkesztőt lecseréljük egy új verzióra. Ha bármi problémát tapasztalsz, jelezheted a támogatás oldalon.

Az ikonok sorrendje és kinézete egy kicsit megváltozott, ezért mindenkit arra ösztönzök, hogy nézze át őket. Ezt legegyszerübben úgy teheted meg, ha szépen lassan mindegyik ikon felett elidőzöl egy kicsit az egérkurzoroddal és elolvasod a megjelenő szöveget. Így már az elején tisztában leszen menyik ikon mit "csinál". Légyszíves ne hagyd ki ezt a lépést.

Az új szövegszerkesztővel főleg a Google Chrome kompatibilitísi gondjait sikerült kiküszöbölni. A képek feltöltési módja és a képtár, maradt a már megszokott.

Jó szerkesztést kívánok mindenkinek!

A beépített szövegszerkesztő új verziója hozzászólásai

Szólj hozzá

Belépés
 
 
Kereső
0.016 mp