Behívó oldalak és kulcsszavak listája

A mai nap a Statisztika oldalt kiegészítettem a Behívó oldalak listájával és a Keresőkulcsszavak felsorolásával. Mindkét adat nagyon fontos érdemes gyakran figyelni.

A Behívó oldalak listáján azokat az oldalakat látod melyekről hozzád link mutat és látogató is érkezik. A behívó oldalak nem csak azért fontosak mert így oldaladat elérhetik, hanem azért is mert a keresőrobotok is előszeretettel teszik előre azokat az oldalakat melyekre sok link mutat. Ha egy oldalra link mutat azt úgy veszik mintha az oldal tulajdonosa szavazna, ajánlaná azt az oldalt. Törekedni kell arra, hogy a lehető legtöbb link mutasson oldaladra. Ajánld be oldalad a linkgyűjteményekbe és helyeztesd el barátaid oldalán a linkedet. Ha valahol hozzászólást írsz, mindig írd be a linkedet is. Népszerűsítő munkád eredményét a Behívó oldalak statisztikájában le is mérheted.

A Kereső kulcsszavak statisztikájában azokat a szavakat látod melyre keresve oldaladra érkeznek a látogatók. Minél több szöveg van az oldaladon, annál több kulcsszavad is van, így annál nagyobb az esélyed, hogy ha valaki ezekre keres a kereső kidobja a te oldalad címét is. Legyen sok szöveg az oldaladon. Ha jól dolgoztál idővel sok kulcsszót fogsz látni a Kereső kulcsszavak statisztikában.

A Statisztika oldalra feltettem a felhasznált  tárhelyméretet illetve honlapod születésnapját is, jó azt tudni. 

A statisztika oldal 24 óránként frissül, kb. délelőtt 10 órakor, így mindig tegnaptól visszafelé látod az eredményeket.

Behívó oldalak és kulcsszavak listája hozzászólásai

  • Bocipaci Bocipaci:

    Csatlakozom az előttem szólókhoz.

  • Kriszt Kriszt:

    Naponta nézem a statisztikát és elégedett vagyok a forgalommal.

  • Horváth Gyula Horváth Gyula:

    Nagyon köszönöm a statisztikát, már kíváncsi voltam hol tart a lapom forgalma. A behívó oldalak és a kulcsszavak is nagyon hasznosak.

Szólj hozzá

Belépés
 
 
Kereső
0.013 mp