Böngésző kompatibilitás

Rendszerünk minden népszerű böngészővel kompatibilis. A fejlesztés alatt illetve új böngészőverziók megjelenésekor folyamatosan teszteljük a rendszert.

Néhány esetben pl. a te számítógéped egyedi beállításai vagy hibás működése miatt előfordulhat, hogy problémáid akadnak. Ilyenkor az első lépés a hiba elhárításában, hogy egy másik böngészővel is ellenőrzöd a rendszert. Nagy a valószínűsége, hogy a probléma megoldódik. Ha a másik böngészőben, vagy egy másik gépen a hiba nem jelentkezik, tudhatod, a hiba nálad van. Ha a hiba megmarad jelezd azt nekünk a Támogatás oldalon, amit a bloglap.hu címoldalán és a szerkesztői felületen is megtalálsz.

Ha megpróbálnál más böngészőket is itt felsorolok néhányat amivel mi sikeresen teszteltük az oldalt és elég népszerűek is.

Ajánlott böngészőprogramok letöltése:

Firefox 4

Safari 5

Google Chrome 10

Opera 11

Rendszerünk az Internet Explorer böngészővel is üzemel. A legjobb verziók a 7-es és 8-as. A 6-os verzió nagyon elavult, ha ilyen böngésződ van mielőbb cseréld, vagy telepíts a listából egyet. A 9-es verzió hemzseg a hibáktól és a Microsoft-tól megszokott rossz minőségű program lett belőle, még ne telepítsd, érdemes megvárni a javításokat. Érdekes módon még a Microsoft saját oldalának fejlécében is olyan parancsok találhatóak, melyek arra utasítják a 9-es verziót, hogy az oldalt 8-as kompatibilitási módban jelenítse meg. Ez azért van mert még a saját oldaluk is szétesett az új verzióban.

Internet Explorer 8 (ez az ajánlott verzió, 9-est még ne használj)

Böngésző kompatibilitás hozzászólásai

Szólj hozzá

Belépés
 
 
Kereső
0.019 mp