Elkészült a látogatói regisztráció

A bloglap rendszerében elkészítettük és elindítottuk a látogatói regisztrációt, mely a következőképen működik.

Kétféle regisztráció van, szerkesztői és látogatói. A szerkesztői regisztrációd látogatói regisztráció is egyben, pl. akkor ha egy másik szerkesztő oldalára akarsz hozzászólást írni. Tehát egy szerkesztőnek nem kell kétszer regisztrálnia. Egy látogató később szerkesztő is lehet ha honlapkészítésre is regisztrál.

Mikor egy látogató oldaladra érkezik a hozzászólásoknál és később minden olyan helyen ahol regisztráció szükséges lehet kijelezzük a belépés állapotát illetve egy nem belépett látogatónak felajánljuk a regisztrációt valamint a belépést egy link formájában.

A látogató a linkre kattintva egy ablakot lát melynek bal oldalán a belépés, jobb oldalán a regisztráció kapott helyet, így mindkét művelet egyszerűen elvégezhető.

A belépés blokkban mind a szerkesztők, mind pedig a regisztrált látogatók beléphetnek. Ha egy szerkesztő már belépett a szerkesztői felületre akkor ő automatikusan belépett mint regisztrált látogató is.

Az ily módon belépett látogatók hozzászólásokat írhatnak. Nevük védve lesz, más az ő nevükön nem tud hozzászólást írni.

Fontos megjegyezni, hogy te az oldalad beállítások oldalán rendelkezhetsz arról ki írhat hozzászólást.

 • senki
 • bárki
 • csak regisztráltak

valamint azt is meghatározhatod, mikor jelenhet meg a hozzászólás

 • rögtön
 • csak a te ellenőrzésed után

Sőt amikor bejegyzést írsz egyenként is tilthatod a hozzászólást ahhoz a cikkhez. Minden hozzászólás megjelenik a szerkesztői felület Hozzászólások áttekintése oldalán. Ott törölheted, vagy átszerkesztheted a nem megfelelő hozzászólásokat.

Elkészült a látogatói regisztráció hozzászólásai

 • Biró Éva Biró Éva:

  Szia!
  Szeretnék egy weboldalt készíteni és ezért szeretnék belépni és regisztrálni is.
  Köszönöm szépen. Üdv. Évi

 • Thondi Thondi:

  Üdv, csak azt szeretném kérdezni, hogy lehet-e egy oldalnak több szerkesztője és ha igen, hogy?

 • adrian55 adrian55:

  Mert az én honlapomra meg másokéra jó lenne. :D Ha elolvassátok és megcsináljátok előre is köszönöm. :D

 • adrian55 adrian55:

  Amit Game4001 mondott, hogy csak arra az egyetlen oldalra lehetne regisztrálni (bloglapos vagy klanlapos, stb) az jó lenne, meg, hogy ott azon a honlapon amire regisztráltál ott be is lehessen jelentkezni mint Game4001 jól mondta mint a lapunk. hu-nál.

 • Game4001 Game4001:

  Az is jó lenne ha nem a bloglap. Hu-ra kéne regisztrálnija hanem valami. Bloglap. Hu-ra. Ahogy van a lapunk. Hu-nál. De mindegy ez így jó. Csak azt kérdezném, hogy aki be lépett az, hol tud változtatni profilképet?Mert csak egy natur kép van a hozászolás melett.

 • Kriszta Kriszta:

  Köszönöm a regisztrációt

Szólj hozzá

Belépés
 
 
Kereső
0.021 mp