Fejléc feltöltési lehetőség

Ma elkészítettem a fejléckép feltöltését, melyet már sokan vártatok. A Szerkesztői felületen egy új link jelent meg Fejléckép. Ebben a menüpontban egy általad választott képet tölthetsz a fejlécbe. A kép lehet jpg, gif vagy png típusú. Mivel a kép a honlap neve és mottója mögé kerül, ezért lehetőséget adtam ezek eltűntetésére is. Ha a fejlécképet magad szerkeszted és rá tudod írni a honlapod nevét, mottóját, szlogenjét, stb. akkor ez jó szolgálatot tehet, hiszen nem fogja letakarni a képed. A kép vízszintes helyzetét is beállíthatod, hogy az jobbra, balra, vagy középre legyen zárva. Ez akkor számít ha egy kisebb logószerű képet használsz.

Tippek:

 • Ha fejléc teljes szélességében és magasságában akarod a képet megjelentetni akkor próbálj akkora képet készíteni ami alól nel lóg ki az eredeti szín, vagy háttérkép
 • Ha nem teljes méretű, hanem kisebb logó, vagy pecsét jellegű képet szeretnél feltölteni, akkor használj átlátszó gif, vagy még jobb png fájlt. Így a kép, zavaró keret nélkül jelenhet meg.
 • Ne tölts fel egy kicsi, kocka jellegű képet, az nagyon gagyi, ha nem tudsz képet szerkeszteni a fejléc módosítása nem neked való funkció. Mivel a fejléc az első és mindig látható objektum az oldaladon, ha a fejléc nem tökéletes az egész oldalad gyenge minőségűnek fog hatni.
 • Nem minden kinézeti sablonnak ugyanaz a szélessége, így ha van fejléced, de Kinézeti sablont váltasz, lehetséges, hogy a fejlécet is módosítanod kell az új sablonod mérete szerint.

Egyszerre több fejléced is lehet feltöltve, persze egyszerre csak egy lehet használatban. A feltöltött fejlécek közül bármelyiket, bármikor újra kiválaszthatod. Tegyük fel, hogy  készítesz egy karácsonyi fejlécet, a karácsony elmúltával azt nem kell törölnöd, csak egy másik fejlécet feltöltened, vagy választani az előzőekben már feltöltöttek közül egy más támával foglalkozót. Jövő karácsonykor ismét csak kiválasztod a tavalyit és újra karácsonyos lesz az oldalad. 

Jó szerkesztést!

Fejléc feltöltési lehetőség hozzászólásai

 • Eva szabo Eva szabo:

  Szep estet szep az oldal

 • Vivi:) Vivi:):

  Hello! Egy felécet hányszorhanysra kell ,ha téglalap alakúra akarom fölűre?

 • Thondi Thondi:

  Lenne egy kérdésem:
  Mikor lesz kész a weboldalszínező? Mert nem igazán találtam olyat, ami igazán tetszene, 10.000 forintom pedig nincs arra, hogy csináltassak. :(

 • Duduka Duduka:

  Nem tudnátok segíteni? Nem tudom, hogy pontosan hányszor hanyas egy fejléc mérete? vagy ez a design-tól is függ? Mindegy, a lényeg az, hogy sosem találom el a megfelelő méretet, ezért, hogy minél jobb legyen kcsiket csinálok, ami egy picit zavaró lehet. Oldalam: www. minzy. fanoldal. hu :P Előre is köszönöm. Duduska(Puszedlii)

 • P.bub P.bub:

  A "Kakao"sablonban, a fejléc nem tölthető ki teljesen képpel.

 • Boszi Boszi:

  Köszönöm szépen!

 • Zoli Zoli:

  A Choco sablon nem támogatja a fejlécet mert nem is férne el. A rendszer nem ad ott erről tájékoztatást amit korrigálni fogok.

 • Boszi Boszi:

  Hello!
  Nekem nem jeleníti meg a fejlécképet. Ez most az én hibám, hogy valamit elrontottam, vagy a "Choco" sablon nem engedi? Csak mert azt írja, hogy sikeresen módosítottam. De nekem nem tűnik fel.

 • Thondi Thondi:

  Most már működik, köszönöm a segítséget (:

 • Zoli Zoli:

  Volt két sablon melyben az első nap még nem működött a fejléc megjelenítése. A hibát azóta javítottam, már működnie kell minden olyan sablonban mely tervezetten támogatja a fejléc cseréjét. Ha még mindig problémát tapasztalsz írd meg.

 • Thondi Thondi:

  Üdv!Tegnap feltöltöttem egy fejlécet (JPEG formátumban), adtam neki nevet, beállítottam, hogyan jelenjen meg és arra is figyeltem, hogy a megjelítés be legyen pipálva. De nem működik! Ezért feltöltöttem még egyszer, más néven, de így se jó. Aztán kitöröltem őket és megint feltöltöttem. És nem, nem volt jó. Az oldalam címe fps. Fanoldal. Hu, ha tudnátok segíteni, az nagyon jó lenne. Köszönöm (:

Szólj hozzá

Belépés
 
 
Kereső
0.071 mp