Friss hozzászólások megjelentetése a menüben

Számos kérés, ötlet érkezik hozzám, melyek közül a legjobbakat, leghasznosabbakat igyekszem kifejleszteni. A mai is egy ilyen. Többen kérték, hogy az oldalon - más blogrendszerekhez hasonlóan - jelenjen meg egy doboz a legfrissebb hozzászólásokkal. Ezt ma elkészítettem. Természetesen a Menüsorrend oldalon ezt az új dobozt a jobb, vagy bal oldalra is helyezheted, sőt ha nincs rá szükséged ki is kapcsolhatod.

A Friss hozzászólások dobozban olvasható a Hozzászóló neve, illetve a cikk címe melyhez a hozzászólás történt. A cikk címére kattintva a kommentelt cikk hozzászólások szakaszához lehet ugrani. Az utolsó 10 hozzászólást jelenítjük meg, feltéve ha azokat jóváhagytad, vagy beállításaid szerint azonnal megjelennek a hozzászólások.

Ha még nincs egyetlen hozzászólás sem cikkeidhez a doboz egyáltalán nem is fog megjelenni.

 

 

Friss hozzászólások megjelentetése a menüben hozzászólásai

  • Thetis Thetis:

    Szeretném tudni mi van az egészségügyi ellátásban! Mélyen fel vagyok háborodva
    a múlt héten be gyuladt a derekam a hátam kaptam injekciót az ideg osztályon a szak rendelésen ott azt mondták a házi orvos fogja be adni csodálkoztam,hogy nem ott helyben.El mentem a házi orvoshoz ott közölték velem ott nem adják be menjek vissza az idegre nekik kell be adni meg jegyzem a járásom nagyon fájdalmas mert a fájdalom a lábamba is sugárzik. Kérdeztem ott nem tudják,hogy nem önöknek kell be adni,de tudják jött a válasz csak nekik így nem kerül pénzbe közölték velem a házi orvosnál 1300-ft ba kerülne a tű használat miatt.El mentem az idegre amitől már a pumpám fel ment nincs rendelés. Majd du-tán tól lesznek. most megint vissza kell menni.Kész őrüllet amit művelnek meg felelő ellátást egyáltalán nem adnak én cukor beteg is vagyok azzal is jól ki szúrnak a cukor betegekkel mivel nem veszik figyelembe, hogy vannak társ betegségek amitől a vér cukor ingadozik és pont ilyen esetben mint most nekem is van állandóan ingadozik 25-3,8-között viszont el veszik az inzulinomat , ha nem lesz 8,egység mi van? mi az,hogy nem adják meg a betegek gyógyulásához a meg felelő kezelést a pajzs mirigyet,ha el távolítják még a laikus is tudja , hogy nehéz meg felelően karban tartani a vércukrot. Mi az,hogy nem kaphatják a betegek a meg felelően be vált inzulinukat ez fel háborító remélem ezt nem gondolják komolyan,hogy kész akarva padlóra tesznek mikor az inzulintól függ az életünk sok száz beteg társammal együtt. Én csak ezt az egy féle inzulint birom a töbire allergiás vagyok remélem az alkotmány bíróság meg fogja semisíteni ezt a törvényt minden betegnek joga van , hogy azt a kezelést kapja meg amitöl gyógyul és életét meg felelöen karban tudja tartani. a szak orvoshoz kerüljön vissza az inzulin fel írás is hányszor kell sorban állni teljes káosz van a beteg ellátásban jó lenne , ha ezekre is oda figyelnének nem betig büntetni a betegeket.Kívácsi vagyok be fogják-e adni az ijekciót alig birok menni a fájdalomtól most harmadjára indulok el,hogy végre meg kapjam az ijekciót ha meg kapom.Mi ez az őrület a beteg ellátásba?

Szólj hozzá

Belépés
 
 
Kereső
0.063 mp