Hozzászólások átdolgozása

A mai napon a hozzászólások átdolgozása zajlik ezért ez a funkció nem fog megfelelően működni. Ahogy elkészülünk itt megírjuk. (Közben persze már elkészültünk.)

Az átdolgozást követően a hozzászólásoknál regisztrálni lehet, oly módon hogy a rendszerrel készített lap bármelyikén regisztrált vendég az összes nálunk készített lapra írhat. Ez a látogatók számára nagyon kedvező, hiszen sokan nem csak egy bloglap rendszerrel készült oldalt látogatnak, így nekik egy regisztrációval az összes oldalra lehetőségük nyílik kommenteket írni.

A már regisztrát vendégek neve és e-mailcíme védett less, a választott nicknevet más nem használhatja. A szerkesztők automatikusan regisztrált felhasználóknak minősülnek, ha beléptek a szerkesztői felüetre, de ha ezt nem tették meg bármely lapon bejelentkezhetnek mint látogatók is. 

A szerkesztők a szerkesztői felület Adatmódosítás oldalán tölthetnek fel avatárképet, mellyel színesíthetik bejegyzésüket. Ha valaki avatárképét lecseréli az automatikusan az összes eddigi hozzászólásánál is meg fog változni.

Hozzászólások átdolgozása hozzászólásai

 • kepeserzsi kepeserzsi:

  Ki tud nekem segíteni a vendég könyv aktiválásában?

 • Zoli Zoli:

  Örömmel jelenthetem, hogy a regisztráció elkészült. Ha bármi hibát tapasztaltok írjátok meg. Jó szerkesztést!

 • Erika Erika:

  Szia Zoli, nagyon várjuk már a regisztrációt, jó munkát! Legyen a bloglap.hu (is) a mi lapunk.

 • ronald ronald:

  tenyleg lesz majd regisztracio

Szólj hozzá

Belépés
 
 
Kereső
0.051 mp