Kategorizált képgaléria

Ezentúl egy külön képgalériában is publikálhatsz képeket oldaladon. A Szerkesztői felületen találsz egy új menüpontot: Képgaléria. Ha ide belépsz először kategóriákat kell létrehoznod, majd ezekbe a kategóriákba töltheted fel a képeket.

A látogatók az oldalad menüjében Képgalériák cím alatt látják a kategóriáidat melyekre kattintva megtekinthetik a képeket. A képeket nagyítani is lehet, oly módon, hogy elég csak az egyik képre kattintani, az oldal összes képe megtekinthető a megjelenő ablak nyilaira klikkelve, vagy egy képre klikkelve. Az ablak egy bezár gombbal, vagy az ablakon kívülre kattintással, vagy az Escape billentyű lenyomásával bezárható. 

A képek elrendezése egyszerű, középre zárva a kép, alatta a kép neve, ez alatt pedig az opcionálisan megadható ismertető. Kérdés lehet, hogy miért így, miért nem bélyegképszerűen. A válasz az, hogy sok éves tapasztalat alapján a Google és más keresők ezt a megjelenítést részesítik előnyben. Ugyanis felismerik, hogy a képeket körülvevő szöveg a képre vonatkozik és sok látogatót küldenek majd a lapodra. Semmi sem fontosabb a látogatottságnál. A látogatók is gyorsan felismerik a képeket, így, nagyobb méretben, ha akarják tovább is nagyíthatják őket. Harmadsorban pedig ez a módszer a sokféle sablonba is különösebb mizéria nélkül megvalósítható.

Ha sok képet akarsz feltölteni használd a képgalériát és írj MINDEN képről ismertetőt. Soha ne hagyd ki az ismeretőt és a jó minőségű képnevet. Soha ne számozd a képeket, a számok a Google-nak semmit sem jelentenek.

Más: a hírek/cikkek közé SOHA ne tölts fel képeket úgy hogy a képek egymás alatt vannak minden ismertető nélkül. Halálos hiba! Tölts egy képet, nyomj egy új sort írj legalább két mondatot és jöhet az újabb kép újabb szöveggel és így tovább.

Kategorizált képgaléria hozzászólásai

Szólj hozzá

Belépés
 
 
Kereső
0.035 mp