Keresőoptimalizálási jelentés

 Amikor a szabadidőnket egy blog, vagy weboldal szerkesztésére fordítjuk elvárjuk, hogy az ne legyen hiábavaló. Látogatókat akarunk. Oldalunkat népszerűsíteni akarjuk. Szerencsére nem kell pénzt költenünk reklámra, nem kell hirdetéseket feladnunk, mert van egy oldal ami automatikusan népszerűsíti oldalunkat és fáradhatatlanul küldi a látogatókat, akkor is amikor alszunk.

A weblapokra a látogatók túlnyomó többsége keresőkből érkezik. Ma Magyarországon a legnépszerűbb keresőoldal a  Google, olyannyira, hogy az összes többi keresőmotor a Google teljesítményének alig 4%-át adja. Helyzetünk így elég kényelmes, mert csak egy kereső irányelveinek kell megfelelnünk.

A Bloglap egy rendkívül keresőoptimalizált rendszer, azonban fabatkát sem ér ha az oldalaid nem tartalmaznak jóminőségű szöveget. Ennek ellenőrzésére készítettünk egy Keresőoptimalizálási jelentés nevű eszközt. Ha egy oldalt létrehozol, vagy szerkesztesz a sikereres szerkesztésről tájékoztató oldalon egy pár soros üzenetet olvashatsz, mely tájékoztat arról, milyen minőségű az éppen szerkesztett oldal szövege.

Figyelmeztet, ha a szöveg kevés, ha az oldalon csak képek vannak, ha a szöveg szegényes fogalmazvány, stb. Javaslatait érdemes megfogadni. Nem állítjuk, hogy minden oldaladnak tökéletesnek kell lennie, de a siker érdekében esetenként ki kell majd egészítened a szöveget. 

Keresőoptimalizálási jelentés hozzászólásai

Szólj hozzá

Belépés
 
 
Kereső
0.019 mp