Kikapcsolható hozzászólások

Látogatóid a cikkekhez hozzászólást írhatnak. Elképzelhető azonban, hogy bizonyos cikkeknél ezt nem szeretnéd, pl. mert a téma kommentezése felesleges feszültségeket szülne, vagy egyszerűen csak nem engedsz a negyvennyolcból. :-)  

A cikk szerkesztése oldalon ezt ezentúl beállíthatod, így látogatóid nem látják a hozzászólás űrlapot és az esetleges előző hozzászólásokat sem.  

A hozzászólásokkal kapcsolatban érdemes megjegyeznem, hogy a hozzászólások moderációja a te dolgod. Te vagy a szerkesztő, tarts rendet oldaladon. A látogatóid hozzászólásaiért te vagy a felelős, biztosítanod kell, hogy azok megfeleljenek a felhasználói feltételeinknek. A hozzászólások moderálásában több funkció is a rendelkezésedre áll. Megadhatod, hogy a hozzászólásokat mindenki, vagy csak regisztráltak írhassanak. Kérhetsz minden hozzászólásról értesítő e-mailt. A szerkesztői felületen, pedig egy oldalon áttekintheted az összes hozzászólást, azokat szerkesztheted, vagy akár törölheted is. 

Kikapcsolható hozzászólások hozzászólásai

  • Török Zoltán Török Zoltán:

    A beállítások oldalon ezt meg is lehet adni. :-)

  • Galla István Galla István:

    Ezt hasznosnak tartom magam is. Nem tudom van-e lehetőség, de jó lenne a hozzászólásokat egységesen tiltani, ha valaki nem akar a moderációval foglalkozni. Elnézést ha ilyen lehetőség már van.

Szólj hozzá

Belépés
 
 
Kereső
0.042 mp