Láthatóbbá tettük a keresőoptimalizálási jelentés üzeneteit

A keresőoptimalizálási jelentés figyelmeztet ha oldalaid jelentéktelen mennyiségű szöveget tartalmaznak. Célja, hogy oldalad látogatott legyen. Fontos, hogy megfogadd ajánlásait hiszen a honlapkészítésnek csak akkor van értelme ha a látogatók megtalálják oldaladat.

A jelentés üzenete rögtön az oldal, vagy cikk szerkesztése után megjelenik, azonban arról könnyű megfeledkezni. Ezentúl az oldalak felsorolásánál minden olyan sorban ahol a jelentésnek üzenete van számodra egy sárga ikont fogsz látni. Erről tudhatod, hogy annak az oldalnak bizony valamiféle hiányossága van. Ha ezt az oldalt szerkeszted a keresőoptimalizálási jelentés szövegét el is olvashatod, és könnyen kijavíthatod.

Tartsd észben!

1. A látogatók 75%-a keresőkből, pl. Google érkezik!

2. A keresőrobotok, csak a szövegből értenek, minél több szöveges oldalad van annál nagyobb az esélyed, hogy a keresőoldalak a te oldaladat is megjelentetik a keresőtalálatok között!

3. Ahol a keresőoptimalizálási jelentés a szöveg mennyiségére panaszkodik ott bővítsd ki a szöveget, írj választékosan.

Ha ezt betartod sikeres leszel.

A keresőoptimalizálási jelentés már nem csak az oldalak, de a hírek/cikkek oldalon is látszik így érdemes a híreide is ánézni, mitt kellene javítani a szöveg terjedelmét illetően.

Láthatóbbá tettük a keresőoptimalizálási jelentés üzeneteit hozzászólásai

Szólj hozzá

Belépés
 
 
Kereső
0.025 mp