Már szavazásokat is készíthetsz

Újabb fejlesztés eredményeképp oldaladra ezentúl szavazásokat is tehetsz. A szavazás jó módszer arra, hogy kiderítsd látogatóid véleményét.

Szavazás készítés

Mielőtt szavazást készítenél a Menüsorrend oldalon add oldalad jobb, vagy bal oldalához a Szavazás dobozt. Ezután a baloldali menüben a Szavazások linkre kattintva hozhatsz létre új szavazást.

Egy szavazás a kérdésből és a hozzá tartozó lehetséges válaszokból áll. Akár 12 lehetséges választ is készíthetsz. Fontos megjegyezni, hogy csak érdekes, különleges, vagy hasznos témákban indíts szavazást, mert a minden a legtöbb oldalon látható általános témákra az emberek egyszerűen nem fognak szavazni. Pl. a "Tetszik-e az oldalam" szavazásra senki nem fog szavazni, sőt az oldalad szupergagyinak fog tűnni.

Egyszerre több szavazás is futhat oldaladon, a szavazások száma nincs korlátozva, de csak az utolsó 10 fog megjelenni. Lehet publikált és nem publikált szavazásod ami akkor hasznos ha pl. egy karácsonyi szavazást nyáron nem akarsz futtatni, de decemberben ismét megjelenítenéd.

Szavazásaid a látogatóknak az oldalsávokban jelennek meg és szavazás után rögtön láthatóak az eddigi eredmények. A többszörös szavazás kivédésére az IP-címet feljegyezzük, de egy idő után lehet újra szavazni.

Készíts érdekes szavazásokat te is!

Már szavazásokat is készíthetsz hozzászólásai

 • kiralyka kiralyka:

  Szia Zoli!
  Feltettem az oldalamra a főoldalra egy saját receptet. Ott gyűjtöttem a saját készítésű receptjeim. Címe királyék kedvencei.Szerkesztés után mentettem, és megnéztem kívülről.Legnagyobb meglepetésemre eltűnt a többi recept, csak a legújabb maradt meg.Kérlek nézz utána mi történhetett.

 • Lucmorgó Lucmorgó:

  Miért béna az a mondat, hogy Tetszik a weboldalam?

 • kiralyka kiralyka:

  Szia Zoli!
  A szavazást csak akkor tudom megnézni, ha én is szavazok.

 • liasims liasims:

  Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy mikor lesz kész a Weboldal Színező?

 • Biaaa Biaaa:

  Én még mindig nem tudom, hol kell megnézni a szavazás állását. Hol lehet? :)

 • Zoli Zoli:

  Ezt meg fogom oldani. Pl. a szerkesztői felületen a szavazás listázása oldalon meg lehet majd nézni az eredményeket.

 • LanRain LanRain:

  Megint én vagyok az. xD
  Lehet, hogy csak én nem találtam még meg, de jó ötletnek tartanám, hogyha a honlapkészítő meg tudná nézni a szavazás állását. Ugyanis a jelenlegi állapot szerint neki is szavaznia kell. Tegyük fel pl., hogy valaki egy regényét a bloglap.hu rendszerében írja, és felteszi a melyik szereplő csinálja ezt vagy azt kérdést. Egy idő után az író kíváncsi lesz arra, hogy mi az olvasóközönség véleménye, ám ehhez neki is szavaznia kell.Szerintem jó ötlet lenne megvalósítani. :)

 • LanRain LanRain:

  Egy kis problémát tapasztaltam. Egyáltalán nem lehet kitörölni a szavazásokat.

  • Zoli Zoli:

   Igen, így van. A hibát javítottam. Köszönöm jelzésed.

  Szólj hozzá

Belépés
 
 
Kereső
0.032 mp