Scriptblokk. Forráskód elhelyezése minden oldalon

Eddig csak az egyes oldalakba és cikkekbe helyezhettél forráskódot. Most azonban lehetőséget adunk egy olyan scriptblokk létrehozására mely minden oldaladon, minden laplekérésnél megjelenhet. A scriptblokkot oldalad menüjébe (bal oldal), vagy oldalsávjába (jobb oldal) helyezheted el.

A Scriptblokk helyzetét a menüben a Menüsorrend oldalon állíthatod be. A menüsorrend oldalon a Scriptblokk alapértelmezetten a "Ne jelenjen meg" oszlopban van, azt neked kell a helyére vontatnod, ha szeretnéd használatba venni.

A Szerkesztői felület bal menüjében található Scriptblokk linkre kattintva a már jól ismert szövegszerkesztő fogad, melynek segítségével elkészítheted a scriptblokkot. Ha más szolgáltatótól kapott javascript, vagy HTML forráskódot szeretnél beszúrni, akkor a szövegszerkesztő forráskód ikonjára kattintva, forráskód nézetbe kell átváltanod.

Javaslatok a felhasználásra: háttérzene youtube videó segítségével, kúrzor módosítása, chatbox, skype hívógomb és minden más amit minden oldalon látni szeretnél.

Hozzáértő szerkesztők a minden oldalon megjelenő Scriptblokk segítségével módosíthatják az oldal designját pl. css kódok segítségével.

Scriptblokk. Forráskód elhelyezése minden oldalon hozzászólásai

 • naruto shippuuden naruto shippuuden:

  Hello van egy kérdésem az hogy miért nem lehet chatat teni az oldalra ? pls szeretném ha válaszolna..

 • Emma meséi Emma meséi:

  Chatet hogy lehet betenni? Nagyon kéne az oldalamra. A scriptblokkot choco kinézeti sablonnál is meg lehet jeleníteni?

 • Panku Panku:

  Azt, h a youtube videót rendesen megjelenítse hogy lehet meg csinálni? előre is köszönöm a választ.

 • Zoli Zoli:

  A PPS fájlok nem képek, azok megtekintéséhez egy külön program kell, pl. MS Office, nem elég a böngésző. Minden olyan fájlt amit a böngésző önmaga nem tud megjeleníteni, linkként kell feltölteni. Azaz kattints a "Link beszúrása" ikonra és töltsd fel a fájlt.

 • Alimari Alimari:

  Én kérdezni szeretnék, hol lehet fefzölteni pps- fájlokat, és hogy kell ide beszurni a linket?

 • Darkman2345 Darkman2345:

  HASZNOS! Tudok kitenni pl. színváltós szöveget

 • Tamás Péter Tamás Péter:

  Örülök a scriptblokknak, köszönöm.

Szólj hozzá

Belépés
 
 
Kereső
0.04 mp