Teljes cikk helyett egy extraktum megjelenítése

A kategóriák, a cimkék és az archívum oldalakon ezentúl nem a teljes cikket, csak annak kivonatát (extraktum) fogjuk megjeleníteni. A látogató számára így sokkal könyebben áttekinthetőek az írásaid, különösen ha sok van belőlük. Az axtraktum alatt egy "Tovább olvas ..." linket is elhelyeztem.

A cikk létrehozásánál és szerkesztésénél ezt az extraktumot szerkesztheted. Ha a cikk létrehozásánál ezzel nem akarsz bajlódni, semmi baj, a rendszer a cikk szövegének első részéből automatikusan készít egy kivonatot. Amennyiben ez neked nem tetszik, természetesen átszerkesztheted.

Az eddig publikált cikkeidből mi már legeneráltuk a kivonatot.

A visszajelzésetek alapján ezt a funkciót kikapcsolhatóvá is tudjuk tenni. Meglátjuk milyen sikere lesz.

Tervezzük a bloglap.hu címoldalának átszerkesztését is. A teljes rendszerben megjelent friss írások megjelennének itt is. Ez a megjelenítés is a most bevezetett extraktum mezőt szövegét jelenítené meg. Tehát érdemes jóminőségű cikkeket és informatív extraktumokat írni.

Teljes cikk helyett egy extraktum megjelenítése hozzászólásai

  • Boszi Boszi:

    Hello, tudom hogy nem ide kéne, de egyszerűen nem tudom hova írhatnám O.o Szóval, azt szeretném, hogy amiket letöltöttem dalokat, azokat feltennem egy fájlmegosztóra és azokat a linkeket betehetem-e az oldalamra? Zenéket, videókat tennék így fel. Szabad? Előre is köszönöm!

Szólj hozzá

Belépés
 
 
Kereső
0.031 mp