Tudtad? Egy felületen több weblapot is szerkeszthetsz!

Ha több lapot is szerkesztenél, nem kell többször regisztrálnod. Egyszerűen lépj be és a Szerkesztői felület jobb felső sarkában kattints az Új weboldal linkre. Itt megadhatod az új weboldal - blog, ha úgy jobban tetszik - domainnevét, nevét és kategóriát mely fedi az oldal témáját. A létrehozom gombra kattintva már kész is az új oldalad.

A Szerkesztői felület felső részében egy új "fül" jelenik meg, mindegyik fülön egy-egy oldalad neve szerepel, ha ezekre kattintasz máris azt az oldalt szerkesztheted. Ez igen praktikus hiszen ha csak pár cikket töltenél fel, azt egy belépéssel pár perc alatt meg is teheted.

Tudtad? Egy felületen több weblapot is szerkeszthetsz! hozzászólásai

  • Game4001 Game4001:

    Szerintem is nagyon jó ez a módszer. Így ha egy ember szeretne csinálni egy üzleti oldalt egy játék oldalt és még egy mást az itt így megteheti. És így csak egy kattintás és már a másik lapom szerkesztem. Köszönjük Bloglap. Hu

  • Horváth Péter Horváth Péter:

    Ezt nagyon jó ötletnek tartom. Más honlapkészítőknél többször kell belépnem és ha végeztem az egyikkel akkor kilépek és belépek újra a másikhoz. Ez nagyon fárasztó. Jó a bloglap! Köszönöm.

Szólj hozzá

Belépés
 
 
Kereső
0.017 mp