Weboldal törlésre jelölés, ha oldalad törölni szeretnéd

Ha bármilyen okból weboldaladra már nincs szükséged, kérheted az oldal törlését. A Szerkesztői felületen a törölni kívánt oldalon látogasd meg a Beállítások lapot. A lap alján találod a Weboldal törlése űrlapot. Itt meg kell adnod a jelszavad és megjelölnöd a Törlésre jelölés kijelölőnégyzetet. A moderátorok bizonyos várakozási idő után oldaladat törölni fogják.

A törlésre jelölést bármikor visszavonhatod ha mégis meggondolod magad, ugyanott a Beállítások oldalon. Természetesen erre addig van lehetőséged míg az oldalt moderátoraink nem törlik. A törlés végleges az nem visszavonható. Ne kérd az oldal visszaállítását hiszen miután te törlésre jelölted oldalad és az oldal még létezik ezt te magad is meg tudod tenni, a tényleges törlés után pedig már mi sem tudjuk visszaállítani azt.

Mivel jelszavadat is meg kell adnod véletlen, vagy rosszindulatú törlés nem lehetséges, ha esetleg valaki odaülne a gépedhez.

Ha törléskor kitöltöd a szövegmezőt melyben a törlés okáról kérdezünk azzal segítesz nekünk. Ennek a mezőnek a kitöltése opcionális és a beírt adatokat nem kötjük személyhez.

 

Weboldal törlésre jelölés, ha oldalad törölni szeretnéd hozzászólásai

 • Cacao Cacao:

  Töröjük a Facebookot

 • Zoli Zoli:

  Bármelyik oldalad egyenként törölheted. A vízszintes menüben kiválasztod azt az oldalt amelyiket törölnéd. Rákattintasz a beállításokra és a lap alján törlöd az oldalt.
  Csak az az oldal törlődik majd amelyiket kiválasztottad.

 • StarBatle4001 StarBatle4001:

  Ha több lapom van és csak egyet akarok törölni akkor mit tegyek?

 • Honty Alma Honty Alma:

  Szeretném megkérdezni, hogy jár-e valami retorzióval ha több oldalam van és egyet törlök, köszönöm a választ.

Szólj hozzá

Belépés
 
 
Kereső
0.025 mp